Skip to content

OVER ONS

About number five

OUR STORY

Nº FIVE is mei 2019 opgericht door de jonge, net afgestudeerde, onderneemster Fieke Verzijden. Binnen enkele maanden wist zij, gedreven door haar passie voor leer, ondernemende karakter en heel hard werken, een nieuw tassenlabel op te bouwen. Het label staat bekend om haar luxueuze, tijdloze uitstraling van hoogwaardig leerkwaliteit. Al haar tassen zijn naar ieders wens samen te stellen middels de verwisselbare bagstraps.

Alle producten van Nº FIVE zijn handgemaakte producten van 100% echt leer. Na het succes van de eerste collectie, de bagstraps, hebben wij ons assortiment uitgebreid met riemen, tassen en portemonnees. Om dit mogelijk te maken hebben wij verschillende productie ateliers in binnen- en buitenland. Al onze bagstraps en riemen worden handgemaakt in Nederland van Zuid-Amerikaanse koeienhuiden. Onze tassen en portemonnees worden handgemaakt in Italië van Italiaanse koeienhuiden. 

about Nº five

Vandaag de dag wordt Nº FIVE in meerdere partner stores verspreid door heel Nederland verkocht en via de officiële webshop www.number-five.nl worden items uit de collecties internationaal verkocht.

About Fieke - proud owner

Fieke Verzijden komt uit een ondernemingsfamilie en startte gedurende haar opleiding al meerdere kleine bedrijfjes op, maar kon uiteindelijk haar creativiteit hier niet helemaal in kwijt. Haar affiniteit met mode in combinatie met haar ambitie om haar eigen onderneming te starten, inspireerde haar om tassenlabel Nº FIVE in de markt te zetten: een merk met een tijdloze en luxueuze uitstraling dat in de Nederlandse markt nog ontbrak. Erg belangrijk vond zij dat ze met haar nieuwe label dicht bij zichzelf bleef, zo ook de naam van haar bedrijf. Haar naam, Fieke Verzijden, vormde de naam van haar nieuwe business. So here it is, Nº FIVE!