Skip to content
Fieke_portret-51_Fotor

OVER ONS

The story of our brand

The story of our brand

Nº FIVE is mei 2019 opgericht door Fieke Verzijden. Binnen enkele maanden wist zij, gedreven door haar passie voor leer, ondernemende karakter en heel hard werken een nieuw tassenlabel op te bouwen. Het label staat bekend om haar luxueuze, tijdloze uitstraling van hoogwaardig leerkwaliteit voor een goede prijs wat in de Nederlandse markt (en inmiddels ook daarbuiten) nog ontbrak. Al haar tassen zijn naar ieders wens samen te stellen middels de verwisselbare bagstraps.

Alle producten van Nº FIVE zijn handgemaakte producten van 100% echt leer. Na het succes van de eerste collectie, de bagstraps, hebben wij ons assortiment uitgebreid met riemen, tassen en portemonnees en nog veel meer leuke lederen accessoires. Om dit mogelijk te maken hebben wij verschillende productie ateliers in binnen- en buitenland. Al onze bagstraps en riemen worden handgemaakt in Nederland van Zuid-Amerikaanse koeienhuiden. Onze tassen en portemonnees worden handgemaakt in Italië van Italiaanse koeienhuiden. 

Creativiteit, ondernemerschap, mode, pure producten; alles kwam samen toen het idee ontstond om mijn eigen lederen tassenlabel neer te gaan zetten. Elke dag voelt weer als een feestje als ik mijn eigen prachtige kantoorpand in het centrum van Bergen op Zoom binnenloop. Het is natuurlijk keihard werken als ondernemer in de modebranche, gemiddeld zo’n 24/7 want mijn hoofd staat nooit uit haha, maar wat krijg je er ook veel voor terug! Ik heb nooit durven dromen toen ik 1,5 jaar geleden een bastrap voor mijzelf had gemaakt, dat daar op zo’n natuurlijke en vloeiende beweging een echt eigen tassenmerk uit zou rollen en inmiddels sta waar ik nu sta met mijn bedrijf. Daar ben ik zeker trots op! 

Al onze producten zijn bedacht en ontworpen door mezelf. Ik vond het erg belangrijk dat ik met mijn nieuwe label dicht bij mezelf bleef, zo ook de naam van mijn bedrijf. Fieke Verzijden vormde de naam van mijn prachtige merk. So here it is, Nº FIVE!